06 – 386 834 03 info@salonskinboutique.nl

LASERONTHARING

LASERONTHARING

MEEST EFFECTIEVE METHODE VOOR LASERONTHARING

Bij Skin Boutique Beauty Clinic werken we met de veiligste en meest effectieve ontharingslaser voor zowel mannen als vrouwen: Soprano Titanium. Deze methode vervangt harsen, waxen en scheren en is bedoeld voor iedereen die er graag verzorgd uitziet.

De Soprano Titanium is een vrijwel pijnloze lasermethode met een langdurig resultaat. Al na 6 tot 8 behandelingen kan permanente vermindering van lichaamshaar bereikt worden. Uiteraard is dit per persoon verschillend en afhankelijk van hormonen.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk, gratis en vrijblijvend intakegesprek. Onze ervaren laserspecialisten onderzoekt uw huid en zal in combinatie met uw wensen en eisen een passende behandeling aanbieden voor laser ontharen. Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp op het nummer: 06-38683403

LASERONTHARING MET DE SOPRANO TITANIUM LASER:

  • Vrijwel pijnloos
  • Alle huidtinten en haartypen
  • Bewezen veilig
  • Ook voor een gebruinde huid
  • Behandelingen zijn supersnel
  • Geen hersteltijd
  • Perfect op elk deel van het lichaam

DANKZIJ SOPRANO TITANIUM:

  • Ben je altijd bikiniproof
  • Heb je geen scheermes meer nodig
  • Heb je geen last meer van ingegroeide haren of irritaties

SOPRANO TITANIUM

De behandeling met de Soprano Titanium laser is geschikt voor alle huidtypes. Je kunt de behandeling het hele jaar door ondergaan en na de behandeling heb je geen hersteltijd nodig. Wel adviseren we je twee weken voor en twee weken na de behandeling blootstelling aan fel zonlicht en een bezoek aan de zonnebank te vermijden. Stel ook blootstelling aan warmtebronnen, zoals een eventueel saunabezoek, uit tot minimaal 48 uur na de behandeling. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kunnen we helaas niet behandelen.

Er hangen veel voordelen aan laser ontharen met de Soprano Titanium Laser. Het is bijvoorbeeld geschikt voor alle soorten huidtypen en voor grote oppervlakken. Ook voor de omliggende huid, zorgt het voor geen irritatie. Het is speciaal ontwikkeld voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei. De laserapparaten die wij gebruiken hebben een FDA-keurmerk. Ook is een grote voordeel dat u niet meer hoeft te scheren, harsen en epileren en blijft uw huid jaren glad en zacht. De Soprano Titanium Laser wordt door de meeste mensen als pijnloos ervaren.

Er zijn twee verschillende handstukken voor het ontharen met de Soprano Titanium. Zo is er een 2cm2 en de 4cm2 . Er kunnen met dit handstuk grotere gebieden gedaan worden. Denk maar aan uw benen, hele rug en hele armen. Verder heeft de Soprano Titanium een apart koelingssysteem die er altijd voor zorgt dat het handstuk gekoeld blijft. Dit zorgt ervoor dat het ontharen veel comfortabeler aan zal voelen .Onze ervaren laserspecialisten kan u persoonlijk advies geven.

VOORBEREIDING

Wanneer je kiest voor een behandeling met de Soprano Titanium laser is het belangrijk om vanaf 6 weken voor de behandeling niet meer te epileren, te harsen of te waxen. Deze methodes kunnen het haarzakje namelijk beschadigen, terwijl de Soprano laser het haarzakje pas echt kan vernietigen wanneer deze intact is.

SKIN BOUTIQUE BEAUTY CLINIC

 

Hertog karellaan 136

4001 KR Tiel

06 - 386 834 03

info@salonskinboutique.nl

KVK: 64623610

OPENINGSTIJDEN:

 

Maandag:         Gesloten

Dinsdag:           10.00 - 15.00 uur

Woensdag:       10.00 - 19.00 uur

Donderdag:      10.00 - 20.00 uur

Vrijdag:              10.00 - 18.00 uur

Zaterdag:          10.00 - 14.00 uur

Zondag:            Gesloten