06 – 386 834 03 info@salonskinboutique.nl

ONZE MERKEN

ONZE MERKEN

Het merk Tina Davies staat voor de hoogste en beste haalbare kwaliteit in pigmenten voor semipermanent make-up. Onze pigmenten hebben geen ijzeroxides. IJzeroxides kunnen namelijk ervoor zorgen dat wenkbrauwen rood/oranje of blauw/grijs verkleuringen krijgen na genezing. Helaas zien wij nog veel salons die met deze pigmenten werken, Maar wij gaan voor kwaliteit!

Mesoestetic is internationaal farmaceutisch erkend en gewaardeerd op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic over de nodige medische ISO-normen. Dit betekend dat Mesoestetic een stapje verder gaat in huidverbetering. Huidproblemen zoals huidveroudering, acne, pigmentatie worden intensief aangepakt.

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

L’Avely’s Volume Lash Lift is het ultieme lash lift merk. Na vele jaren ervaring met de wimper lift behandeling weten wij precies wat de professional nodig heeft om de behandeling zo efficiënt mogelijk uit te voeren. We beloven een Wimper Lift behandeling die optisch meer lengte en volume aan de natuurlijke wimpers geeft. De wimperlifting blijft 5-8 weken zichtbaar en is geplaatst binnen 45 minuten.

-We lift lashes to the highest

Dermaroller therapie is een micro-chirurgische neeldling behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen-en elastinevezels, wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid.

Met de dermaroller therapie heeft u eindelijk een oplossing voor het daadwerkelijk behandelen van:
– Littekens
– Hyperpigmentatie
– Striae
– Verslapte huid

SKIN BOUTIQUE BEAUTY CLINIC

 

Hertog karellaan 136

4001 KR Tiel

06 - 386 834 03

info@salonskinboutique.nl

KVK: 64623610

OPENINGSTIJDEN:

 

Maandag:         Gesloten

Dinsdag:           10.00 - 15.00 uur

Woensdag:       10.00 - 19.00 uur

Donderdag:      10.00 - 20.00 uur

Vrijdag:              10.00 - 18.00 uur

Zaterdag:          10.00 - 14.00 uur

Zondag:            Gesloten