06 – 386 834 03 info@salonskinboutique.nl

contact

Stel een vraag of maak een afspraak

 

Contact

stel een vraag of maak een afspraak

 

VOLG ONS

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?
De tijdsduur tussen de behandelingen bedragen:

  • Gezicht 4 tot 6 weken
  • Lichaam 5 tot 10 weken
Hoe verloopt de behandeling met de laser?
Onze specialistes controleren de te behandelen gebieden op wondjes en te lange haartjes. Daarna tekenen we vakjes af, dat is het gebied waarbinnen zal worden gelaserd. Op het bepaalde gebied wordt een speciale gel aangebracht welke verkoelend werkt en een betere geleiding tot stand brengt. Vervolgens beginnen we met het laseren. Na een korte periode laseren is warmte in het betreffende gebied geleidelijk opgebouwd tot een temperatuur in de huid van ca. 60 graden. De gel wordt verwijderd. Ter afsluiting bent u van harte welkom in onze salon voor een vers bakje koffie of een glaasje fris.
Hoe lang duurt een behandeling?
Behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied. Maak een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling. Onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag.
Is de behandeling met de Soprano Ice Laser pijnlijk?
Veel mensen denken bij ‘ontharen’ aan pijnlijke nauwelijks effectieve methoden van ontharen terwijl het inmiddels dankzij geavanceerde lasertechnieken mogelijk is om nagenoeg pijnloos van ongewenste haargroei af te komen. Skin boutique beautysalon & laserontharing is gespecialiseerd in nagenoeg pijnloos laser ontharen.
Is het geschikt voor alle huidtypes en haartypes?
Skin Boutique beautysalon & laserontharing werkt met de meeste geavanceerde lasertechnieken en deze kunnen ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt. Dit komt doordat Soprano ice Lasertechniek zich op uiterst effectieve wijze richt op de proteïnen in het haarzakje. Soprano Ice Laser zijn geschikt voor alle denkbare huidtypen. Het is wel zo dat de donkere huidtypes iets meer risico met zich mee dragen vanwege de vele pigment in de huid. Een eventuele huidreactie, welke huidreactie dan ook, na de behandeling is dan ook niet uitgesloten. Met de Soprano Ice Laser kunnen wij ieder haartype en iedere haarkleur behandelen. Het maakt niet uit of je hele lichte /grijze haren hebt of donkere/zwarte haren. Echter de ervaring leert dat de licht/grijze haren iets moeilijker de warmte geleid naar het haarzakje. Dit kan als gevolg hebben dat de haarreductie minder snel tot stand komt en dat er eventueel minder resultaat geboekt zal worden.
Hoeveel laser behandelingen zijn er nodig?
Ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders. Er is dus geen standaard aantal behandelingen. Ter indicatie hebben de meeste gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. De Soprano Ice Laser heeft het zelfs gepresteerd dat men na 4-8 behandelingen het gewenste resultaat had bereikt. Het voornoemde aantal behandelingen is slechts een indicatie en geen standaard waaraan rechten ontleent kunnen of mogen worden. Helaas kan het ook voorkomen dat u non-responder bent en dat wil zeggen dat uw lichaam niet of niet goed reageert op de laser. Wij kunnen helaas vooraf ook niet bepalen of iemand al dan niet een non-responder is.
Kan een laser behandeling op elke leeftijd?
De laserbehandelingen zijn in principe geschikt voor alle leeftijden. Bedenk wel dat bij jongeren de haargroei nog maar net is begonnen en behandeling met laser wellicht weinig zin heeft. Immers een jong persoon is in de groei, en dat geldt dus ook voor haargroei. Op het moment je lichaam geen extra haargroei meer ontwikkeld ben je in principe klaar voor een effectieve kuur.
Kan ik ook laseren met een zongebruinde huid?
Ook zongebruinde huid kan een behandeling met de Soprano Ice Laser ondergaan. Dit komt doordat Soprano Ice Laser zich op uiterst effectieve wijze richt op de proteïnen in het haarzakje en niet op het pigment van de huid. U kunt bij Skin Boutique beautysalon & laserontharing dus ieder jaargetijde behandeld worden. Het is raadzaam ca. een week voor en na uw behandeling niet uitgebreid te gaan zonnen of gebruik te maken van een zonnebank. Uw huid moet simpelweg even tot rust komen.
Ontharen met laser tijdens en na zwangerschap?
Skin Boutique beautysalon & laserontharing raadt laserbehandelingen vlak na een zwangerschap af. Net als tijdens de zwangerschap is de hormoonhuishouding vlak na een zwangerschap nog onrustig. Het is raadzaam eerst te genieten van het nieuwe leven in uw gezin en ondertussen uw lichaam tot rust te laten komen. Onze specialisten adviseren u graag over wat voor u het beste plan van aanpak is rondom ‘zwangerschap en laserbehandeling’.
Wat zijn de kosten?
Wordt laseren vergoed door zorgverzekeraars?
Skin Boutique beautysalon & laserontharing werkt louter met gediplomeerde specialisten. Hierdoor kunt u, afhankelijk van uw verzekeringspakket, diverse behandelingen vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar. Het is raadzaam dit te controleren bij uw specifieke zorgverzekeraar. Bespreek uw situatie met uw zorgverzekeraar en vermeld daarbij indien gewenst onze salon. Bekijk de verzekeringscheck.
Geeft Skin Boutique beautysalon & laserontharing garantie?
Nee, dit om de simpele reden dat elk persoon uniek is. De laser werkt op ieder persoon anders waardoor wij onmogelijk garanties kunnen geven op het aantal behandelingen dat men nodig heeft dan wel het uiteindelijke resultaat. Het kan zelfs zo zijn dat de laser weinig of geen effect heeft op uw haargroei. In dat geval is de kans aanwezig dan u non-responder bent. Ook dit soort gevallen kunnen wij helaas vooraf niet inschatten.
Is de behandeling met de Soprano Ice laser veilig?
Ja! Wij maken gebruik van de geavanceerde Soprano Ice laser. De laser fixeert zich op de proteïnes van het haarzakje. De warmte wordt ook geleidelijk opgebouwd naar ca. 60 graden. Dit is een uiterst veilige temperatuur en wordt zelfs als aangenaam ervaren. En deze ‘warmte’ is niet meer dan een aangename warme gloed en veelal niet eens voelbaar. Hierdoor is het ook onmogelijk dat lymfe- of zweetklieren worden beschadigd.Skin Boutique beautysalon & laserontharing is dé specialist op het gebied van nagenoeg pijnloos en definitief ontharen!

SKIN BOUTIQUE BEAUTY CLINIC

 

Hertog karellaan 136

4001 KR Tiel

06 - 386 834 03

info@salonskinboutique.nl

KVK: 64623610

OPENINGSTIJDEN:

 

Maandag:         Gesloten

Dinsdag:           10.00 - 15.00 uur

Woensdag:       10.00 - 19.00 uur

Donderdag:      10.00 - 20.00 uur

Vrijdag:              10.00 - 18.00 uur

Zaterdag:          10.00 - 14.00 uur

Zondag:            Gesloten